Chocolade vruchtencakejes met buffalo-wormen

Benodigdheden:

Vruchten chocolade cake met buffalo’s

Cakevorm, tulband
Oven
Au bain-marie set
Mixer
Weegschaal

3 eieren
1 appel
Handje rode vruchten
200 g amandelmeel
Roomboter en/of kokosolie (kamertemperatuur)
Snufje kaneel
Chocolade pellets
1 tl natriumbicarbonaat
Handje buffalo-wormen

Bereidingswijze:

Klop de eieren en boter/kokosolie los.
Voeg het amandelmeel toe en mix goed.
Snijd de appel in kleine stukjes, besprenkel met wat kaneel en voeg dit samen met de rode vruchten toe aan het mengsel.
Voeg als laatste het natriumbicarbonaat toe en meng dit door het mengsel.
Verwarm de oven voor op 200 oC.
Vul de tulband cakevormen voor 2/3 met het eiermengsel en plaats 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Laat even afkoelen en verwijder de cakejes uit de vormen.
Smelt de chocolade au bain-marie.
Voeg hier de buffalo-wormen aan toe en warm even door.
Verdeel de gesmolten chocolade over de cakejes en laat afkoelen.