Prijzen

De Buggie en/of insectenproeverij op festival of evenement?

Organiseert u een informatieve lezing?

Een workshop koken met insecten?

Wilt u de Buggie met insectenverkoop of proeverij inhuren voor een festival of evenement? Er is veel mogelijk! Maar omdat elk evenement/festival anders is bekijken we samen wat mogelijk is en welke kosten daar aan verbonden zijn. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Voor Lezingen geldt hetzelfde als voor inhuur van de Buggie. Elk congres, festival of evenement is anders. De kosten van een lezing hangen af van de tijdsduur, de doelgroep en de locatie.

Voor een Workshop koken met insecten is een minimum van 6 deelnemers vereist. Indien de workshop bij u thuis plaatsvindt zijn de kosten hiervoor 45 € p.p (incl. BTW). Dit is inclusief (zoveel mogelijk biologische) ingrediënten en insecten. Afhankelijk van de reisafstand kunnen hiervoor extra kosten worden berekend. Indien u specifieke wensen heeft of een workshop op locatie wilt organiseren neem dan gerust contact op voor overleg en een vrijblijvende offerte.

Voor Insectenproeverijtjes op een evenement wordt een richtlijn van 500 € per dag gehanteerd. Dit bedrag is inclusief de foodtruck (De Buggie) en een x aantal hapjes.  Dit bedrag kan hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het aantal deelnemers, het type hapjes en de reisafstand. Inhuur van Bugalicious Catering is ook mogelijk zonder de foodtruck. Voorbeelden van hapjes vind je hier. Neem voor meer informatie gerust contact op.

Wij organiseren ook insectenproeverij avonden. Op dit moment staat er geen proeverij avond gepland. Echter, het is ook mogelijk in besloten kring insecten te proeven. Bijvoorbeeld tijdens een vrijgezellenfeestje of personeelsavond. De kosten hiervoor hangen af van het aantal deelnemers en de locatie. Neem contact op voor een persoonlijke offerte.

Voor meer informatie over bovenstaande activiteiten, suggesties of vragen kunt u bellen of mailen naar:

info@bugalicious.nl of tel: +31(0)6 13182648