Insectenproeverij

Organiseert u een festival of evenement? Of een bedrijfsuitje? En wilt u daar een insectenproeverij bij, zodat de aanwezigen vrijblijvend kennis kunnen maken met insectenhapjes? Dan kunt u ons inhuren om dit te realiseren! De kosten hiervoor zijn afhankelijk van het te verwachten aantal bezoekers, het soort hapjes dat u op uw evenement wilt aanbieden en de aanwezige faciliteiten.

Een proeverij kan ook uitstekend gecombineerd worden met een demonstratie en/of lezing.

Neem voor een vrijblijvende offerte of meer informatie gerust contact op!

 

2 gedachten over “Insectenproeverij

 1. Aline Arts

  Op 17 maart vindt het BoekieBal plaats in Natlab in Eindhoven. Wij willen graag hapjes rond laten gaan die passen binnen het Boekenweekthema Natuur / ons thema Paradijsvogels. Er zullen maximaal 300 mensen aanwezig zijn. Ik hoor graag wat jullie mogelijkheden zijn rond het maken en leveren van verschillende (borrel)hapjes en welke kosten daaraan verbonden zijn. Alvast hartelijk bedankt!

  Met vriendelijke groet,
  Aline Arts

 2. Esmée Ronner

  Beste,

  Op zaterdag 28 november is er een Ladies Night in onze bioscoop. Tijdens dit evenement willen we onze musical Expeditie Eiland onder de aandacht brengen. Het idee was om dit te doen doormiddel van een insectenproeverij met bijv. gefrituurde sprinkhanen etc. Tijdens de perspresentatie van Expeditie Eiland werden er ook gefrituurde insecten geserveerd. Deze editie van de Ladies Night gaan we zo richting de 600 vrouwen. Nou heeft natuurlijk niet iedereen interesse in een insecten, maar wat zijn de mogelijkheden qua catering als we zelf de distributie verzorgen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *