Voedingsadvies en Coaching

In 2012 heb ik de opleiding tot Epigenetisch Therapeut afgerond. Het gaat hierbij om het beter begrijpen van het ontstaan van ziektes. En hoe we dat kunnen omkeren. Welke omgevingsfactoren spelen een rol bij de activatie/remming van bepaalde processen? Wat betekent dat voor de gezondheid?

Het zal de meeste mensen niet verbazen dat voeding, beweging, ontspanning etc. een grote invloed hebben. Niet zelden hebben langdurige verstoringen ziekte tot gevolg. Het goede nieuws is dat op het moment dat de balans hersteld wordt, de ziekte weer verdwijnt. Of beter gezegd, kan verdwijnen. De “aanpassing”, m.a.w. de aandoening, is niet meer nodig. 

Indien u met mij aan de slag wil om uw gezondheid te verbeteren, zullen we beginnen met een kennismakingsconsult. Wat zijn precies de problemen? Wat wilt u bereiken? Als u besluit met mij verder te gaan, maken we een uitgebreide analyse maken van de huidige situatie. Hoe ziet uw eetpatroon er uit? Hoe zit het met de ontlasting? Uw sociale leven? Hoe slaapt u? Nadat we van alles in kaart hebben gebracht maken we een plan van aanpak. Het is mijn doel om u te helpen gezonder en gelukkiger te worden!