Bijles

Ik geef bijles in verschillende vakken. Dit kan zowel online (videolessen) als fysiek bij u thuis. Voor videolessen gebruik ik ZOOM. Het is mogelijk om het scherm met elkaar te delen, te tekenen, schrijven etcetera.

Ik geef bijles in de volgende vakken:

Nederlands. Basisschool en niet autochtone Nederlanders.
Biologie
Wiskunde A
Scheikunde
Microbiologie en Ecologie

Het ene onderwerp ligt me uiteraard beter dan het andere. Dus hoe werkt het? Voordat we feitelijk beginnen met bijlessen, bepalen we tijdens een proefles waar de knelpunten liggen en wat je van me kunt verwachten. U zit met een proefles nergens aan vast. Indien u besluit met mij verder te gaan werk ik met een “strippenkaart”. U koopt 4, 8 of 16 bijlessen in en heeft dan 6 maanden de tijd om deze te gebruiken. De lessen worden uiteraard in overleg ingepland.

Aangezien ik werk vanuit Noordoost Groningen geldt voor fysieke lessen uitsluitend regio Bellingwolde/Winschoten. Meer weten over mijn achtergrond en opleidingen? Klik dan hier.

Ik werk  daarnaast voor een platform en ben in te huren (of een andere docent) via Gostudent (online videoles). Wil je zelf bijles docent worden? Gebruik dan deze link

Ik werk tevens voor het ABACUS bijlesinstituut. Deze organisatie verzorgt individuele bijles en huiswerkbegeleiding bij u thuis.